شرایط شرکت در جشنواره

23 فروردین 1396

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط شرکت در جشنواره حتما ادامه مطلب را مطالعه بفرمائید

طرح اولین جشنواره حمایت از تولید ملی در دانشگاه خوانسار،با هدف تبلیغ و حمایت از کالای داخلی در فروردین ماه سال جاری(1396) کلید خورد. در طی این طرح از شما عزیزان متقاضی شرکت در جشنواره دعوت به عمل می آید که جهت ارسال آثار خود به دبیرخانه(conf.khansar-cmc.ac.ir)در قسمت های اعلام شده با شرایط زیر،اقدام نمایید:

قسمت فیلم کوتاه:

از کلیه عزیزان متقاضی در خواست می شود که فیلم های خود را در یکی از قسمت های زیر برای دبیرخانه ارسال نمایند:

1-    فیلم های مستند از خطوط تولید کالای ملی

2-    فیلم های مستند از خرید کالای داخلی توسط مردم

3-    "پایش حامی باشیم"به این صورت که شرکت کنندگان گرامی در زمان حضور در فروشگاه های سراسر کشور،از اینکه کالای تولید داخل را خریداری می نمایند،از خودشان،فیلم بصورت سلفی تهیه نموده و در انتهای فیلم هم جمله"حامی باشیم" را ذکر نمایند.

4-    موضوع آزاد

قسمت عکس:

بصورت عکاسی سلفی از شخص شرکت کننده در جشنواره و کالای تولید ملی

قسمت کاریکاتور و نقاشی:

طراحی ایده ها و طرح های خاص به جهت ترویج حمایت از تولید داخلی

قسمت مقاله:

ارسال مقالات در چهار موضوع مختلف اعلام شده بر روی پوستر اصلی جشنواره

با تقدیم احترام

دبیرخانه جشنواره حمایت از تولید ملی

دانشگاه خوانسار

فروردین ماه ۱٣٩۶

مطالب مرتبط

پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.

Captcha

جهت ارسال مقاله و شرکت در همایش ها ، ابتدا باید در سامانه ثبت نام کرده و در همایش مورد نظر خود عضو شوید . سپس به کمک کنترل پنل خود می توانید اقدام به ثبت و ارسال مقاله های خود نمایید.

سامانه مدیریت همایش های دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار